Voor kunstenaars

We stellen ons graag aan u voor: Kurt De Munter en Stefaan Willems.
We zijn jaren geleden uit hobby-matige interesse voor kunst gestart met een verzameling.Als private ruimte voor kunst en dialoog – off-space te Mariakerke – ondernemen we al jaren acties om kunst en de kunstenaar dichter bij het publiek te brengen en omgekeerd.

De woonst wordt geregeld opengesteld voor tentoonstellingen (focus op beeldende kunst - van klassiek tot hedendaags-, in combinatie met design & antiek), ontmoetingen, lezingen, ‘denktanken’ en veel meer. Het aanbod is zeer divers en afwisselend. Zo ondersteunen we actief door het organiseren van atelierbezoeken; geven we advies aan wie het vraagt en communiceren we met u als maker; maar ook met kopers en zelfs verkopers. Onze ruimte kan gehuurd worden voor uw event / expo of ontmoeting. Bereid tot dialoog – ook al zijn we geen ‘galerie’. We zijn te bezoeken op onze vernissages, finissages en kijkmomenten (aangekondigd via mailing) en nemen al meerdere jaren deel aan het parcours GENT KUNST, tijdens de matinees en soirees. Zo komen kunstliefhebbers via CAT Vlaanderen, LUCA school of Arts, KUNSTwerkt, Amarant; via serviceclub en andere (kunst)verenigingen bij ons over de vloer.

We zijn constant actief om ons (inter)nationaal netwerk verder uit te breiden en te onderhouden met galeries; kunstplatformen zoals BE-Part te Waregem, KIOSK te Gent; vrienden van musea zoals S.M.A.K. te Gent plus enkele inzetten voor het goede doel als v.z.w. David te Gent en v.z.w. Rasuwa te Mariakerke.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze activiteiten? Wenst u in de toekomst evt. deel te nemen aan een ‘denktank’ met andere kunstenaars? Heeft u vragen of wenst u met ons te spreken: we vernemen het graag.
Uw gegevens en informatie worden uiteraard beschermd en niet doorgegeven. We delen graag onze ervaringen sinds meer dan 20 jaar in het kunstenveld met anderen. Kunst brengt immers mensen samen !